Ploché Svetlo Plávanie Okuliare, Anti-fog Šnorchlovanie Potápačské Okuliare Nepremokavé Veľký Rám, Nastaviteľné dospelí Muži, Ženy, Vodné športy, Príslušenstvo

Vodné Športy

w10115

Na sklade

€2.34
€5.57

Ploché Svetlo Plávanie Okuliare, Anti-fog Šnorchlovanie Potápačské Okuliare Pokovovanie Veľký Rám, Nastaviteľné dospelí Muži, Ženy, Plávanie Príslušenstvo

Funkcia:

1. High-Definition Dizajn: high-definition šošovky na tieto plávanie okuliare poskytujú jasný a ostrý zrak, takže môžete vidieť, čo je pred vami s ľahkosťou.Advanced HD-stupeň objektív technológia eliminuje vizuálne skreslenie a ponúka krištáľovo čistý obraz pod vodou, takže je pre vás jednoduchšie prejsť cez vodu.

2. Anti-Fog & Vodotesné: Tieto plávanie okuliare funkcia anti-fog a vodotesný design, ktorý pomáha udržiavať svoju víziu jasné a zabraňuje vode od zadania okuliare.Double-layer objektív štruktúra zabezpečuje utesnenie okolo očí, prevencia voda presakujúca z v a zahmlievaniu až šošovky.

3. Jednoduchá Demontáž: Tieto plávať, potápať okuliare sú navrhnuté s jedným tlačidlom demontáž funkciu, ktorá vám umožní rýchlo a jednoducho odpojiť šošovky od popruh pre pohodlné skladovanie a čistenie.Táto funkcia umožňuje ľahko odstrániť, vyčistiť a vymeniť šošovky podľa potreby, zabezpečenie okuliare zostávajú v dobrom stave pre dlhšie používanie.

4. Pohodlné Nosenie: Tieto plávanie okuliare majú mäkké silikónové tesnenie, ktoré je v zhode kontúry vašej tváre, poskytuje pohodlné a bezpečné nosenie, ktorý nemá štipku alebo únik.Mäkký materiál sedí jemne proti vašej pokožky, bráni tlak známky alebo nepohodlie, a zároveň bráni vody pred vstupom na okuliare.

5. Odolná Konštrukcia: Tieto plávanie okuliare okuliare sú postavené na posledný, s robustná a odolná konštrukcia, ktorá vydrží nástrahami pravidelné plávanie.Vysoko kvalitné materiály použité na výstavbu zabezpečiť, aby okuliare môžete vydržať opotrebenie, zabezpečuje dlhú životnosť a aj po častom používaní.

Špecifikácia:

Položka Druh: Okuliare

Šport Typ: Plávať

Oddelenie: Unisex

Číslo Modelu: Plavecké Okuliare

Materiál: Silikón + polyester vlákniny

Farba (nepovinné): Čierna, Biela, Ružová, Biela, Modrá, Biela, Žltá, Čierna, Biela

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Plávanie Okuliare

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pohlavie: ŽENY
  • Číslo Modelu: Plávanie Okuliare
  • Šport Typ: plávať
  • Položka Druh: Okuliare
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál Rámu: Silikónové