Prenosné Ohrev Vody Pad Energy Saving Inteligentný Ohrievač Dráha Bezpečnosti Ľahký Praktický mini-aplikácie pre Domáce Kancelárske potreby

Kuchynské Spotrebiče

w123660

Na sklade

€5.09
€10.60

Prenosné Hrnček Kúrenie Dráha Energy Saving Inteligentný Ohrev Vody Pad Bezpečnosti Ľahký Praktický mini-aplikácie pre Domáce Kancelárske potreby

Funkcia:

1. Regulácia teploty: káva ohrievač na ohrev izolačné dosky môžu udržiavať konštantnú teplotu po celý deň.Takže si môžete vychutnať perfektnú chuť kedykoľvek.Užite si horúcu kávu, čaj, nápoje, atď.kedykoľvek.Tretí prevodový regulácia teploty 70 °C, 90 °C Do 110 °C.

2. Bezpečné a Trvalé: Vhodné pre väčšinu ploché dno šálky, kov, smalt, keramika, sklo, krabicové mlieko, vysokej teploty, plastové poháre, atď.Bezpečné a energeticky úsporné, ľahký a prenosný, ľahko sa prenáša, nie zaberajú príliš veľa miesta

3. Waterproof Design: Krásne a elegantné, jemné osnovy.Nepremokavé panel, nie je potrebné sa obávať nápojov pretečeniu, jednoduché použitie, ľahko sa čistí, stačí utrieť vlhkou handričkou.

4. Výber perfektný Darček: šálku Kávy je dobrý darček pre priateľov.Na Deň svätého Valentína, Deň Vďakyvzdania, Vianoce, alebo iné špeciálne dni, to bude perfektný darček pre vaše obavy o svoju rodinu, príbuzných alebo priateľov.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: O 132x118mm/5.19x4.64inch

Materiál: ABS+kov+elektronických komponentov

Tretí prevodový teplota úpravy o: 70 °C, 90 °C do 110 °C (táto teplota nepredstavuje teplota že vykurovaný objekt môže dosiahnuť)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 x Hrnček Kúrenie Dráha

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne Feeback,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, contactus skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: alloet
  • Číslo Modelu: Pohár Vykurovacie Rohože
  • Pôvod: Kontinentálna Čína