16pcs Múdra Investícia do Vašej Bezpečnosť Detí! Tabuľka Rohu Okraja Ochranného Krytu, Mäkké Silikónové Chrániče Proti Nárazu

Nábytok

w31681

Na sklade

€11.37
€18.94

Bojíš sa o vašich najmenších " bezpečnosť doma?Rohy stolov a nábytku môže byť nebezpečné, najmä pre batoľatá naučiť sa chodiť a hrať.Ale môžete relaxovať s naše Dieťa Bezpečnosti Silikónové Chránič Tabuľka Furnitur Detský písací Stôl Rohu Okraja ochranného Krytu Deti Mäkké Anticollision Stráže!

Náš inovatívny produkt je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, navrhnuté tak, aby účinne chráni proti nárazom a zabrániť úrazu.Je ľahké nainštalovať a pohodlne vojde do zákruty z ľubovoľnej tabuľky alebo kus nábytku.A to nie je len praktické, ale tiež štýlové, k dispozícii v rôznych farbách, aby zodpovedali akejkoľvek výzdoby.

V našich končinách chrániče sú dokonalou riešenie, aby váš domov bezpečný prístav pre svoje deti.Či už ste v Európe, alebo Izrael, ponúkame medzinárodnej prepravy zabezpečiť váš pokoj.Nezanedbávajte akýkoľvek detail v svoje rodičovstvo - investujte do svojej detskej istoty dnes s našou premium-kvalite rohu stráže.

Pripojiť tisíce spokojných zákazníkov, ktorí sa obracajú sa na nás pre svoje dieťa bezpečnostných potrieb.Objednajte si teraz a pocítite rozdiel!

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Olepovanie