4V - 40V Vpred, Vzad Regulátor DC Motor Ovládač Ovládací Modul pre DIY Hračka s Krokovacieho Režimu Self-locking Režim

Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

w321742

Na sklade

€6.22
€10.74

Description Motor Typ: pre JEDNOSMERNÝ Motor Číslo Modelu: SD0802-ZF Funkcie:

- Podpora DC motor vpred, vzad, a automatické ovládanie dlhý čas na prácu.

- Aktívny v nízkej úrovni, vstup je záporný pól optocoupler.

- Nízka spotreba energie, modul príkon 0,6 W, statické o 0,1 W.

- Cez jumper port, môžete vybrať krokovacieho režimu alebo self-locking režime.

- Platné pre príležitostiach, kde motorové ovládanie požiadavky sú zvýšené.

- Ak napätie je nižšie ako 2V, má sa za to, že tam nie je signál.Menovitý Prúd: 5A Pracovné Napätie: DC 4 - 40V Rýchlosť Odozvy: K1 K2 je 20ms; SW1 SW2 je 50ms Často kladené otázky:

1. Aký je rozdiel medzi self-locking režim a inching režim?

- Self-locking režimu: stlačte externé dopredu prepínač (K1) raz, a motor sa otáča dopredu.Uvoľnenie K1, a motor stále otáča dopredu.To sa nezastaví, kým sa stretne, ktorá sa rozkladá na signál (K2) alebo vpred, stop signál (SW1); zadnej strane je tiež pravda.Krokovacieho režimu: stlačte a podržte vonkajšie dopredu prepínač (K1), motor sa otáča dopredu a uvoľnite K1 zastaviť motor okamžite; zadnej strane je tiež pravda.

2. Čo je signál požiadavky?Môžem sa pripojiť snímač?

- Signál je aktívny v nízkej úrovni, môžu byť pripojené na tri vodič snímača(NPN-Č typ).K1 K2 SW1 SW2 sú všetky tieto normy.

3. Je limit signál platné v inching režim?

- Platný.Napríklad, K1 má signál, a to bude zase dopredu, ale SW1 limit má tiež signálu a bude to zastaviť (nie je zase dopredu).

4. Aký je limit signál?

- Obmedzenie signál môže byť tiež nazývaný signál na zastavenie.Limit signál je aktivovaná, a úroveň je povolené.Napríklad, ak krátky limit signál sa vyskytla počas otáčania vpred, bude to zastaviť, aj ak limit signál zmizne, to bude ešte zastaviť.Dopredu otáčania signál musí byť obnovená pred dopredu otáčania môže byť obnovené.

5. Čo je vstupné a výstupné napätie?

- Platné rozsahu vstupného napätia 4V-40V, ale aby sa zaistila spoľahlivá prevádzka, odporúča sa použiť ho v rozmedzí 6V-36V.

6. Koľko môže byť motor riadený?

- Maximálny prúd produktu na 12V je 20A, a maximálny prúd 10A, ak sa služba napätie 24V.Maximálny pohonu výkon motora všeobecne nepresahuje 80 W, a odporúča sa, aby zablokovaný rotor motora majú prednosť.

7. Môžete automatické vpred a vzad otáčanie byť realizované?

- Výrobok nemá žiadne načasovanie funkcie, tak, prísne vzaté, nemôže automaticky reciprocate.Avšak, v kombinácii so začiatkom prepínač, štart spínač (A) a koncový spínač (B), nekonečný vratné prevádzky medzi a a B môže byť dosiahnuté.Spôsob pripojenia je: štart spínač a spustite prepínač sú pripojené k K1, koncový spínač pripojený k K2, a SW1 SW2 nie je pripojený.Upozorňujeme, že všetky prepínače sú bežne otvorené.Hmotnosť výrobku: 30 G / 1.06 Oz Rozmery Produktu (L*W*H): 83*46*20 MM / 3.27*1.81*0.79 Cm Hmotnosť balenia: 32.0 G / 1.13 Oz Rozmery balenia (L*W*H): 85*50*20 MM / 3.35*1.97*0.79 Palcov Retail Balení: Áno, Farebné Políčko Balík obsahuje Balík, Vrátane:

1 x DC Motor Radič

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: ChgImposs