4Pcs Rozvodné skrine IP68 3-Pásmový Kábel Konektory Ø 5,5 Mm-10.5 Mm Vonkajšie Vonkajšie Elektrické Kábel Spojovacej skrinke

Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

w348380

Na sklade

€13.36
€22.64

[Preferovaným Materiálom]Naše spojovacia skrinka je vyrobená z vysoko kvalitného a odolného ABS, 3-pásmový vonkajší spojovacej skrinke je bezpečný pre použitie.To môže hrať dobrú úlohu pri vlhkosti a prachu odolnosť, a je veľmi pevné a odolné.Takže je bezpečný pre použitie pod slnkom, dažďom alebo zasnežené dni.

[Jednoduchá Inštalácia]vonkajšie elektrické spojovacej skrinke má dostatočný priestor vo vnútri pre drôty s priemerom od φ5.5-10.5 mm.(ideálny pre 2,5 mm ploché T&E kábel), ktoré je veľmi jednoduché a rýchle použitie, dáva vám plnú ochranu kábla linky.

[Skvelý Dizajn]Jednej elektrickej spojovacej skrinke má gumové tesnenie spolu s 3 párenie konektory a 1 nechty v každom rohu, jednoduché pre vonkajšie spojenie a spájky-zadarmo, bez kábla rezanie potrebné.S správnu veľkosť tesniaci gumový krúžok, spojovacej skrinke môžu byť úplne uzavreté, a chrániť pred vodou.

[Hlavnou Funkciou]vode-odolné funkcie sa uistite, že by mohli byť použité na slnku alebo v daždivých dní.Tejto križovatke box s vekom sa používa hlavne pre vonkajšie osvetlenie pripojením, 3-pásmový dizajn robí nepremokavé spojovacej skrinke vonkajšie pohodlnejšie.

[Aplikácia]pôsobnosti pre našich spojovacej skrinke má širokú škálu aplikácií, vonkajšie káblové pripojenie môže byť použitý ako LED billboardy, tunelové osvetlenie, cestnej krajiny svetlá, vonkajšie displeja, parkové osvetlenie a ďalšie.Tiež široko používané v podvodné a podzemné inžinierske, rôzne priemyselné oblasti.

Spôsob Inštalácie:

1. Použite nástroj na odstránenie skrutiek a uvoľnite niekoľko gombíkov.

2. Samostatné a nainštalovať kábel vnútri nepremokavé spojovacej skrinke a rozšíriť kábel zo zásuvky.

3. Utiahnite skrutky a gombík.

Farba:čierna

Materiál:plast

Veľkosť:110 x 90 x 46 mm

Obsah Balenia:

4 x Elektrické Rozvodné Krabice

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: FGHGF