Batožiny Držiak Batožiny Cestovné Držiak Zdarma Ruke Drink Caddy Môže Držať Dve Kávové Hrnčeky Zmestili Všetky Kufor Rukoväť

Táborenie A Turistika

w378559

Na sklade

€9.30
€11.78

Funkcie:

OOTDTY

ZADARMO RUKY: Keď ste ťahanie batožiny a vychutnať drink, ale majú príliš veľa batožiny, a vy však zvyčajne nemajú voľné ruky držať nápoj.Teraz naše batožiny cestovné držiak vám môže pomôcť vyriešiť vaše problémy.

PRENOSNÉ VRECKÁ: Existujú dve sieťované vrecká na prednej strane a jedno vrecko na zips na zadnej strane, malé položky môžu byť zaťaženie vo vrecku na zadnej strane, aby sa zabránilo vaše cennosti, od pádu náhodou na-ceste.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE & SKLADACIA: Všetky-musíte urobiť, je vložiť taška do vozíky na batožinu, môžete dať nápoj strane v prednej alebo za kufor. 2 nápojov popruhy zabezpečiť, aby vaše nápoje sú bezpečnostné, môžete opraviť aj piť a slamy s popruhom.Keď nie v použitie, batožiny držiak prílohy môžu byť zložené na skladovanie.

TRVANLIVÉ: Tento držiak pre batožinu je vyrobené z kvalitného oxford-tkaniny materiál s jemnými workmanships a hladkým povrchom, ktorý je nosenie-odolný, ľahko sa čistí a použitie.Tento kufor pohár fit väčšina batožiny držiteľov.

IDEÁLNY cesty: batožiny držiaky sú dostatočne veľký na prepravu najviac fliaš.Batožinový držiak príloha je šetrné darček, ktorý bude robiť ten, kto ju dostáva, cítiť zvláštne.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford-Látky

Farba: Na Obrázku

Hmotnosť balenia: cca.185 g

Veľkosť: cca.20x17.5 cm/7.87x6.89in

(Viac Veľkosť Detail, Prosím, Viď Foto.)

Balenie Obsahuje:

1Pc x Batožiny Držiak

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka!

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • S Príbory: No
  • Číslo Modelu: R9CE7AK102338
  • Materiál: Oxford-látky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: THINKTHENDO
  • S Chladnejšie Taška: No