18.5 L Vonkajšie Vody Bin Veľkú Kapacitu Prenosné Camping Vedro Vody Skladovanie s Odnímateľnou Batérie pre Vonkajšie Cestovné Jazdy

Táborenie A Turistika

w397871

Na sklade

€26.20
€39.09

18.5 L Camping Vedro Vody Skladovanie Veľkú Kapacitu Prenosné Tábor Vody Taška s Odnímateľným Batérie pre Kempovanie, Rybárske Piknik Turistika

Funkcia:

1. Bezpečné: Vyrobené z potravinársky PE nový materiál, s jednotná farba, čisté a bez nečistôt a pachy, zabezpečiť bezpečné používanie vedro od zdroja.

2. S Odnímateľnými Kohútik: odnímateľný batérie, môže byť nahradený s tesniaci kryt, aby sa dosiahlo lepšie utesnenie výkon.Voda výstup kohútik je veľký, a gombík môže voľne ovládanie objemu vody.

3. Ľahko sa Čistí/Aplikovať Vodou: 9 CM veľký priemer hlavne ústa sa ľahko čistí a aplikovať vody.Zosilnené steny suda, anti-sklzu, odolné proti poškriabaniu, nárazu a korózii odolný, robustný a odolný.

4. S Kohútik Predĺženie Rúry: Vhodné pre základný prúd vody, s predĺženie potrubia skladovanie slot na strane pre jednoduchý prístup a používanie.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Materiál: potravinársky PE

Farba: Army Zelená

Veľkosť: cca 40 * 34 * 18 cm/15.74 * 13.38 * 7.08 palec

Kapacita: 18.5 L

Hmotnosť: 840 g

Veľký sud úst priemer: cca 9 cm/3.54 palec

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Vody vedro

1 x Batérie, náhradné krytie

1 x Rozšírenie vodnej fajky

1 x Čistiaca kefka

Hodnotenie Zákazníkov

  • Používateľ
    2023-07-15

    Kvalitné, praktické prevedenie.

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Hmotnosť: 840 g
  • Kapacita: 20L
  • Materiál: Peva
  • Veľkosť: 40x34x18 cm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína