Čínsky štýl bieleho kruhu, keramické platne 8/10 palcový plochá doska dim sum doska hotelovej reštaurácii výtvarná koncepcia umývačky riadu

Kuchyňa,Jedáleň & Bar

w409833

Na sklade

€24.39
€30.49

O Návrate a Vrátenie

1. Bez dôvodu vrátiť do 7 dní, 100% vrátenie peňazí.Mali by ste ho vrátiť na nás v pôvodnom stave a balenie.

2. Ponúkame 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

O Dopravu

1. Väčšina položiek budeme loď do 2-5 pracovných dní po zaplatení.

2. Pre Rýchlejšie a Bezpečnejšie dodávky, odporúčame vám vybrať doprava cez Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket alebo www.betterware-produkty.sk Štandardná Doprava.

3. Vzhľadom na iné colné odbavenie krát v jednotlivých krajinách alebo iné nestabilné faktory, pozemkov môže byť oneskorené.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok.

4. Ak ste nedostali položka v rámci ochrany čas doručenia, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

O Spätnú Väzbu

1. Prosím, rozsvieti 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služba, Prepravná rýchlosť je hodnotenie pre nás nie prepravnej spoločnosti .

2. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa položky neboli prijaté & poštovné čas a chybné kvality, prosím, kontaktujte nás, my vám spokojní odpoveď & rozlíšenie.

3. Vitajte na zdieľanie obrazu s pomocou našich produktov v spätnej väzby, budeme hodnotenie najviac páči post poslať výhru každý mesiacov.

O Dropshipping a Veľkoobchod

1. Môžeme dropshipping

2. Sľubujeme, že je žiadne reklamy ,cenníky ,faktúry ,alebo v našej predajni informácie do balíka.

3. Pre určitý počet veľkoobchodné objednávky, môžeme vám poskytnúť zodpovedajúce zľavy, prosím, kontaktujte nás pre konzultáciu.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Tvar: Kolo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Keramické
  • Vzor: Pevné