Ice Cube Vaničky do Mrazničky Ice Loptu Maker Formy Mini Kruh, Kolo Kocka Formy Anti-leak Ice Cube Zásobník Formy Pre Bar Strany Kuchyňa

Kuchyňa,Jedáleň & Bar

w411140

Na sklade

€4.38
€8.77

Odrážky:

1、6 v 1 Dizajn: Tento ice cube formy umožňuje vám vytvárať 6 kociek ľadu v čase, v 2 rôznych tvarov.S jej 6-v-1, dizajn, si môžete vychutnať osviežujúce nápoje a dezerty celú sezónu.

2、Rozliať Dôkaz: top pre tento ice cube plesní je v cene.Má odolný konštrukcia a kryt s dobrým tesnením schopnosť udržať ľad čistý a bez zápachu.

3、Úsporu Priestoru: Pomocou tejto formy, môžete uložiť mraznička priestor a urobiť viac kocky ľadu naraz.Jeho stohovateľné dizajn umožňuje uloženie viacerých foriem na seba, prináša pohodlie do vášho každodenného života.

4、Dobre Robil: Naše ice cube forma je vyrobené z potravín bezpečné PP a silikónový materiál, ktorý je v umývačke, opakovane použiteľné a bezpečné používanie.Môžete ľahko demold kocky ľadu stlačením spodnej časti formy.

5、Rozsiahle Použitie: Či už si chcete vychutnať bar-kvalitu whisky, osviežujúcu kávu, alebo lahodný koktail doma, toto ľadové kocky formy môžu pomôcť vám vytvoriť dokonalé kocky ľadu pre vaše studené nápoje.Môžete tiež pridať šťavy, jogurt alebo ovocie, na vytvorenie rôznych chutí a farieb.

Ice Cube Forma je navrhnutý s 6 Dutín.Jeho stohovateľné dizajn pre Úsporu Miesta.Tento ice cube plesní vám umožní vytvoriť šesť veľkých kociek naraz.Na stohovateľné dizajn šetrí priestor vo vašej mrazničke.Flexibilný silikónový materiál uľahčuje demold vašej mrazničke zaobchádza.Ideálny pre jogurt, šťavy, kokteily a viac.

Špecifikácia: 1 Produkt: Ice Cube Formy

2 Farba: ružová, zelená

3 Materiál: PP+ silikónové

4 Veľkosť: cca 13.3x7.25x2.63 cm/ 5.23x2.85x1.03inch

5 Hmotnosť: 100 g

Balenie Zoznam: 1x Ice Cube Maker Plesní

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Číslo Modelu: formy na ľadové kocky
  • Funkcia: Eco-priateľský
  • Druh: Ice Cream Nástroje
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Ice Cream Nástroje Typ: Špagiet
  • Materiál: Silikónové