Nordic dvojité ucho keramické pečenie zásobník Hotelovej Reštaurácii Syr pečenie zásobník Domov mikrovlnná rúra, Platňa, Tvorivé riad

Kuchyňa,Jedáleň & Bar

w413977

Na sklade

€40.98
€81.96

Odporúčam, aby ste

HORÚCE ODPORÚČANIE Karneval cenu

¥8.8 Karneval cenu

¥14.6 Karneval cenu

¥7.8 Karneval cenu

¥24 Karneval cenu

¥13.48 Karneval cenu

¥5.38 Karneval cenu

¥6.6 Karneval cenu

¥19.5

Kupujúceho oznámenie:

dôležité : vzhľadom k výrobe keramických výrobkov, Tam budú nejaké bubliny a formy čiary na povrchu niektorých výrobkov.Vyššie uvedené dôvody nie sú členmi kvality výrobku problémy.Tí, ktorí rozumom by mali byť opatrní.

O: kurz je referenčná cena, s výnimkou dane, náklady na balenie a prepravu; Ak je akýkoľvek plávajúce, bez predchádzajúceho upozornenia, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis pred nákupom.

O dátum doručenia: dodacia lehota je spravidla do 24 až 48 hodín, celý kus je všeobecne 1-3 dní, s výnimkou vyššej moci.

O Logistika: Všeobecne platí, že kupujúci potrebuje vyzdvihnúť tovar; Malé expresné doručenie, budeme si vybrať správne a pohodlné logistiky spoločnosť pre vás.

Pre farebné rozdiel: Naše produkty spoločnosti sú všetky záber na mieste profesionálne fotografovanie tím, ale vzhľadom na reflexná povaha keramických výrobkov, ako aj rôzne vplyvy prostredia, osvetlenie a displeja, niektoré farebné rozdiely sú nevyhnutné.Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.

Rozmery: spoločnosti veľkosť produktu je ručné meranie, koľko chýb, prosím pochopiť.

Pre škrabance: Naša spoločnosť má prísnej kontrole kvality pred odoslaním, ale vzhľadom na osobitnú povahu keramických materiálov, je ľahko spôsobiť mierne škrabance a malé hrče, počas výroby a dopravy.Budeme sa snažiť, aby sa zabránilo non kvality problémov, ktoré ovplyvňujú použitie.Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.

● o po predaji:

1. Po prevzatí tovaru, uistite sa, prosím, na potvrdenie, že tovar je v dobrom stave pred podpisom na dodanie.Ak akýkoľvek nedostatok alebo nedostatok, je zistené počas inšpekcie proces, môžete odmietnuť podpísať a kontaktujte nás včas.S cieľom znížiť zbytočné problémy, ak nejaké otázky kvality sa nachádzajú s výrobkom, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, a to včas a diskutovať o náhradu alebo výmenu veci.

2. Ak ste osobne, alebo na váš účet, prihláste sa pre produkt, prosím kontaktujte nás do 24 hodín (v podpise čas má prednosť).Ak nájdete nejaké otázky kvality produktu, kontaktujte nás, prosím, včas a poskytnúť fotografie dňom doručenia.Budeme zaobchádzať správne.Prosím vás ubezpečiť, na nákup.Ak nechcete nahrať fotografie, alebo oznámiť služby zákazníkom dňom doručenia, potom tovar nie je problém.Prosím ťa, odpusť nám nechce akceptovať dôvody, ako napríklad hádzanie veci preč, nie fotografovanie, alebo nemajú telefón.

3. Keď sa prihlásite, prosím, otvorte okno prezrieť tovar, skontrolovať množstvo a tovar prevziať po potvrdení, že je tam žiadny nedostatok.Ak nie je núdza, prosím, postupujte podľa týchto dvoch krokov, a budeme robiť to čo najskôr:

1) Poznámka: nedostatok informácií o tvár list a fotografovať tvár list.

2) Obrátiť na zákaznícku službu do 24 hodín, nahrať tvár list poukaz a fotky.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Štýl: Nordic
  • Kategória Produktu: doska
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Mikrovlnná rúra: K dispozícii
  • Možné varianty: Hotel
  • Platné obyvateľstva: Dospelý
  • Je to vyhodený pri vysokej teplote: 1300 ° vysoká teplota spaľovania
  • Tvar: Oválne
  • produkt trieda kvality: -Prvá Trieda
  • Povrch procesu: Farebné Glazúry
  • produkt uvedenie na trh: Jeseň 2021