Turistika Horolezectvo Taška Horolezectvo Duffel Taška Camping Nepremokavé Duffel Taška Veľká Kapacita Vonkajšie Batoh Pre Voľný Čas

Táborenie A Turistika

w419688

Na sklade

€257.11
€514.22

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!Horolezectvo Duffel Taška Turistika Horolezectvo Taška Camping Nepremokavé Duffel Taška Veľká Kapacita Vonkajšie Batoh Pre Voľný Čas

Horolezectvo Duffel Taška s 3D Odklon Batoh Systém a 40 L veľkou Kapacitou je ultimate výstroj taška pre všetkých outdoorových nadšencov.S jeho odolné a nepremokavé polyesterové tkaniny, táto taška je postavená tak, aby odolala aj v tých najnáročnejších prostrediach.3D odklon batoh systém rovnomerne distribuuje hmotnosťou do 20 kg, takže je ideálny aj pre tých namáhavé horolezecké expedície.

Taška ponúka veľké kapacita 40 l, poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše zariadenia a náležitosti, od oblečenie, jedlo zariadenia.Jeho odolná voči roztrhnutiu, vlastnosti zabezpečiť, že taška bude trvať prostredníctvom mnohých dobrodružstvo, zatiaľ čo jeho vodotesný vlastnosti zaručujú, že váš tovar bude v bezpečí a suché, aj najdaždivejšie podmienok.

Vysoko kvalitné zipsy a robustná konštrukcia tohto horolezectvo duffel taška vám pokoj v duši s vedomím, že vaše veci sú bezpečné.Či už ste turistiku, camping, alebo cestujú, táto taška je ideálny spoločník na akékoľvek dobrodružstvo.Je vhodný pre viaceré scenáre, vrátane horolezectvo, camping, turistika, a iné outdoorové aktivity.

Okrem toho, vak je navrhnutý s praktickosť v mysli.Jej 3D odklon batoh systém rovnomerne distribuuje hmotnosť, čo znižuje tlak na váš chrbát a ramená.Taška je veľká kapacita umožňuje pack všetko, čo potrebujete, takže sa nemusíte nechať všetko za sebou.Vodotesné a odolné proti roztrhnutiu textílie zabezpečuje, že vaše zariadenie pobytov, bezpečný a suchý, a to aj v najťažších podmienkach.

Celkovo, Horolezectvo, Duffel Taška s 3D Odklon Batoh Systém a 40 L veľkou Kapacitou je ideálny prevodový taška na akékoľvek dobrodružstvo.Jeho odolná a vodotesná konštrukcia, veľkú kapacitu a praktické funkcie, aby sa musia mať pre akékoľvek vonkajšie nadšenec.

Funkcie

1.Ideálny na horolezecké a iné outdoorové aktivity, tento odolný a vodotesný duffel taška funkcie 3D odklon batoh systém, ktorý rovnomerne distribuuje hmotnosť až do 20 kg.

2.S veľkým 40 L kapacitou, môžete ľahko pack všetky svoje zariadenia a náležitosti, vrátane oblečenia, potravín a ich vybavenie.

3.Taška je vyrobená z odolného proti roztrhnutiu polyester tkaniny, ktoré môžu odolávať drsným podmienkam a terénu, zabezpečenie, bude to trvať prostredníctvom mnohých dobrodružstiev.

4.Jeho vodotesný vlastnosti zabezpečiť, aby sa vaše položky zostať v bezpečí a suché, aj najdaždivejšie podmienok, zatiaľ čo taška vysokej kvality, zipsy a robustná konštrukcia vám pokoj v duši s vedomím, že vaše veci sú bezpečné.

5.Či už ste turistiku, camping, alebo na cestách, tento horolezectvo duffel taška s jeho 3D odklon systémom batoh je ideálny spoločník pre akékoľvek dobrodružstvo.

1*Horolezectvo duffel taška

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: rrskit
  • Číslo Modelu: SMFA443
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: Unisex
  • Kryt Dážď: No
  • Hmotnosť: 980g
  • Materiál: Polyester
  • Funkcia: Trekking Lezenie Taška Batoh
  • Batohy Typ: Softback