Vonkajšie Lovu Kačice Hovor Whistle Kačica Divá Bažant Volajúceho Umelé Návnady Vonkajšie Streľba Nástroj Poľovnícke Návnady Hunter Lovecký Príslušenstvo

Táborenie A Turistika

w425742

Na sklade

€2.00
€2.86

Odrážky:

1、【Pomáha Lov] vyzýva, aký môže kto vytvoriť neuveriteľne realistické kačica zvuky s týmto Lovu Kačice Hovor.Znie to ako kačka, ktorý vám umožní získať blízkosti a snaží sa nalákať korisť v dosahu.

2、【Jednoduché Použitie] vyzýva Táto Kačica Hovor je ľahko ovládateľný, miesto pre vaše pery okolo otvoru na uzavretie kužeľ a vyhodiť.Pískanie zvuky ako kačica, ktorá je skvelá pre volanie korisť.

3、【Kompaktné a Prenosné] vyzýva Táto Kačica Píšťalka je ľahké, malé rozmery, vysoká teplota odolný a flexibilný.S ozdobná šnúrka na uniforme, je vhodnejšie vykonávať, môžete zavesiť okolo krku alebo zviazať ju na ruky.

4、【Široko Používané] vyzýva Kačica Hovoru pre Lov je ideálne pre telefonovanie a lov kačíc, bažantov, a husi.Je vhodný aj pre vonkajšie pikniky, grilovanie, atď, je to vaša najlepšia voľba.

5、【Vysoko Kvalitného PVC] vyzýva Táto Kačica Hovor Píšťalka je kvalitné a 100% zbrusu nový.Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je silný a odolný a má dlhú životnosť.

Popis:

Lov Whistle môže urobiť neuveriteľne realistické divoká kačka zvuk, je vyrobené z vysoko-kvalitného PVC materiálu, odolné a trvanlivé.Má ozdobná šnúrka na uniforme, ktorých je pohodlnejšie nosiť.

Špecifikácia:

Názov: Lov Whistle

Materiál: PVC

Hmotnosť cca: 31 g, vrátane balenia: 52 g

Veľkosť cca: 11*3 cm/4.33*1.18 v, veľkosť boxu: 15*6*3 cm/5.91*2.36*1.18 v

Balenie Zoznam:

Lov Whistle*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Baterka