5D MARK III späť sústruženie doska malá rada 5D3 malá rada pre canon 5D3 fotoaparát opravy Príslušenstvo

Fotoaparát & Foto

w469620

Na sklade

€28.32
€29.81

Tipy

1:prosím kupujúci nákup produktov, potvrdiť dobrý nákup model, vzhľad a obrázok popis je v súlade kúpiť znova, zistí, že model a obrázky nie dohodnúť s predávajúcim, popis, prosím kontaktujte zákaznícky servis na potvrdenie jasne pred nákupom, tak nie je príčinou je strata času a peňazí.

2: našom obchode predávať digitálne fotoaparáty, foto-video motion, letecké fotoaparát, kameru, všetky príslušenstva, ak ste nenašli produkty, ktoré potrebujete, v našom internetovom obchode, kontaktujte náš online zákaznícky servis, sme pomôže celé vaše srdce a dušu.

3:po predaji časti kvality problémov kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom prvé, poskytneme vám bezplatnú technickú podporu.Spoločne vyriešiť poruchy problémy.

4: po zakúpení produktov, venujte pozornosť na logistické informácie, včas miestne poštová potrebné vziať do osoba včas na miestne poštové, ak nie v čase, na miestne poštové, sa vráti späť do Číny, kupujúci majte prosím na pamäti, musí pozorne sledovať logistické informácie, včas a s jedným číslo miestne poštové, musí potrebovať, aby sa včas.

5D MARK III späť sústruženie doska malá rada 5D3 malá rada pre canon 5D3 fotoaparát opravy Príslušenstvo

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: JP(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Kompatibilné Kameru Štýl: Bod & Shoot Kamery

Značky: späť otáčania dosky