10X Zväčšovacie Sklo Objektívu Náhrdelník Reťazca zväčšovacie sklo Monocle Prívesok, Noviny Knihy, Čítanie Nástroj Mikroskopom Šperky Dropshipping

Meranie A Analýzy Nástrojov

w479295

Na sklade

€1.20
€2.46

10X Zväčšovacie Sklo Objektívu Náhrdelník Reťazca zväčšovacie sklo Monocle Prívesok, Noviny Knihy, Čítanie Nástroj Mikroskopom Šperky Dropshipping

OOTDTY

Vlastnosti: Nie je ľahké nevyblednú: náhrdelník zväčšovacie sklo prívesok je vyrobený zo zliatiny reťazca a optické sklo, netoxické a bezpečné, sú silné a odolné, na dlhodobé používanie.Zväčšovacie sklo náhrdelník je-nie je ľahké hrdze a nie je jednoduché zmiznúť.

Vymazať text: tento náhrdelník zväčšovacie sklo prívesok poskytuje veľmi jasné obrazy s 10X zväčšením bez akéhokoľvek skreslenia a nebude pneumatiky pre vaše oči-pri čítaní malých tlač s lupou náhrdelník.

Prenosný dizajn: náhrdelník zväčšovacie sklo prívesok má dlhú reťaz, ktorá umožňuje nosiť okolo krku.Ak potrebujete používať, len vziať lupu náhrdelník, ktoré je praktické a pohodlné.

Dobré čítanie helper: v náhrdelník zväčšovacie sklo prívesok je vhodný aj pre starších ľudí alebo zrakovo postihnutých čítať malé písmenká v novinách, recepty, kupóny, a ďalšie.Deti môžu tiež preskúmať prírody s lupou náhrdelník.

Výborný darček: lupu náhrdelník s príveskom, môže byť vzhľadom na pečiatka kolektory, jewelers, mapa čitateľov, hodinky-opravovne, študentov, a ďalšie.Náhrdelník zväčšovacie sklo-je tiež veľká matiek-deň darček.

Špecifikácie: Materiál:Zliatiny Zinku

Reťaz Dĺžka Cca.80 cm/31.49 palec

Balenie Obsahuje: 1x lupu Náhrdelník

poznámka: ①.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

② .V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: OOTDTY