Sony Zrkadlo Alfa 7C A7C Full-Frame Mirrorless Fotoaparátu Digitálny Fotoaparát S 28-60 mm Objektív Kompaktný Fotoaparát Profesionálne Fotografovanie

Fotoaparát & Foto

w485449

Na sklade

€2 901.25
€4 835.41

TIPY:

Tento obchod je globálna online obchod oficiálne povolené spoločnosťou Sony.Všetky výrobky predávané sú úplne nové medzinárodné verzie a podporu neprimerané vrátiť.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť. (Pred výberom jazyka, prosím, zvoľte vašu krajinu alebo región správne, tak, že príslušné jazykové nastavenie môže byť zobrazená)

Hlavné Vlastnosti:

Najmenšia a lightest1 full-frame fotoaparátom

- Rozšírené 24.2MP2 Back-Osvetlené 35 mm Full-frame Snímač Obrazu

- 4K Movie3 w/ full pixel výstupom č pixel binning, alebo orezať a HDR4

- 15-stop5 dynamický rozsah, 14-bit nekomprimované RAW, ISO6 50 204,800

- 693 fáza-detekcia / 425 kontrastu AF body w/ 93% pokrytie obrázok

- Zachytávanie videa rozlíšenie: 2160p

Znižovanie Hluku Vo Vysokom Rozlíšení Obrázkov:

Norma ISO rozsah rozšírený ISO 100-51200 (rozšíriteľná na ISO 50-2048007 pre statické snímky), zatiaľ čo Detail Reprodukciu a Oblasť-špecifické Zníženie Hluku technológií zachovať detaily snímky a znížiť hluk.

Vykreslenie Scény V Realistický Detail:

Novo vyvinutý back-osvetlené image sensor & vyvinuli spracovanie obrazu systému plniť rôzne potreby fotografovanie s high-kvalitné zobrazovacie schopnosti, ktoré by ste mohli očakávať, že len full-frame fotoaparátom.

Vyšší Výkon, Nižšia Hmotnosť:

Fotoaparát je len 582g, hmotnosť sa rovná fľašu s vodou, takže je jednoduchšie pre šnúrku na streľbu.

Oko AF Prevratným Portréty:

Oko AF je teraz možné použiť s AF-C režim, pre rýchle, efektívne očí, detekcia/sledovanie výkonu pri streľbe stills.Jednoduché udržiavanie optimálneho zamerať sa na pohybujúce sa objekty úplne zmení portréty.

Ľahký Dizajn:

Telo veľkosti Alfa 7C je o 124.0 mm x 71.1 mm x 59.7 mm a jej hmotnosť je asi 509g*4. Jeho veľkosť a hmotnosť sú podobné tým APS-C formátu kamery*5, len asi 1% ťažší ako Alfa 6600 kamery.

Možno Použiť S Zväzok:

Tipy: Väčšina kupujúcich bude kupovať rôzne príslušenstvo, ako je napríklad objektív nosenie a šošovky, filtre, po kúpe objektívu.Môžete si vybrať zväzok na dokončenie nákupu naraz, ktorá je cenovo dostupnejšie.

Zväzok obsahuje všetko pôvodné príslušenstvo (fotoaparát, objektív, batéria, nabíjačka, nabíjanie kábel, remienok na krk, atď.) a ďalšie príslušenstvo (ako je znázornené na obrázku)

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: SONY
  • Súbor Typ: Zoom Sady
  • Sony Model: a7c
  • Efektívnych Megapixelov: 24mp
  • Rozlíšenie Videa: 4K
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Snímač Veľkosť (palce): APS-C
  • Podpora Jazyka: Angličtina
  • Špeciálne Funkcie: Nastavenie Aplikácie, WIFI, Rozpoznávanie Tvárí, NFC, Beauty Make-up Režim, GPS, Vodotesný / Shockproof