Prenosné BT Bezdrôtové Selfie Stick Stolový Telefón Držiak na Statív Hliníkovej Zliatiny Selfie Stick pre Selfie Skupiny Fotografiu, Video Natáčanie

Fotoaparát & Foto

w491149

Na sklade

€21.39
€27.77

High-kvalitné selfie palicu a statív s kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť, a viaceré funkcie, môžu byť široko používaný pre live stream, selfie, skupinové foto, video pozerať a viac, vhodné pre uskladnenie a prepravu, ideálny na výlet, príďte si ho kúpiť teraz, prinesie svoje vynikajúce pomocou skúseností a farebné život!

Funkcie:

Integrovaný dizajn so vstavanou statív, 2 režimy v jednom prístroji: selfie palicu a statív, multifunkčný selfie stick môže uspokojiť rôzne potreby: selfie, skupinové foto, video, pričom, live stream, atď.

360 otočná telefón držiak s nastaviteľným telefón majiteľa, kompatibilný s väčšinou smartphony na trhu, ľahko a rýchlo otočiť, vhodné pre horizontálne natáčanie a vertikálneho natáčania.

Vyrobené z hliníka, zliatiny, tento integrovaný selfie stick je vybavený jeho ľahká váha a mini veľkosť, len 19.5 cm po tom, ako zložil a wights len 169g, nebude zaberajú veľa miesta v taške alebo zvýšiť veľa záťaž, takže je veľmi vhodný pre uskladnenie a prepravu počas cesty.

8 sekcií rozšíriteľný, dĺžka sa dá nastaviť od 19.5 cm/ 7.6 palce, aby 80cm/ 31.4 palec; BT diaľkové ovládanie s 10 maters veľké pracovná vzdialenosť možno oddeliť, pohodlné a flexibilné použitie, stačí užiť jednu-tlačidlo photo ohľadom!

S centrálnym kýlu štruktúru na podporu zariadenie, max.ložiskom statív je až 15 kg, veľmi robustné použitie; štýlové a dobre vyzerajúci vzhľad, krásny darček pre rodiny a priateľov, budú určite páčiť!

Špecifikácie:

Značka: SEAJIC

Model: OTH-AB202

Farba: Čierna a červená, biela a zlatá (voliteľné)

Materiál: Hliníková zliatina

Zložené Dĺžka: 19.5 cm/ 7.6 palec

Max.Dĺžka: 80 cm/ 31.4 palec

Hmotnosť výrobku: 169g/ 5.9 oz

Veľkosť balenia: 22 * 5 * 5 cm/ 8.6 * 1.9 * 1.9 palec

Package Hmotnosť: 240g/ 8.4 oz

Package Zoznam:

1 * Selfie Stick

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: Arealer
  • Nakonfigurovaný pre(Adaptácia): SMARTPHONY
  • Zložené Dĺžka (mm): Iné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: OTH-AB202
  • Materiál: Hliník
  • Podpora Vzdialeného Ovládania: Áno
  • Komunikácia: bluetooth

Značky: selfie stick ploche držiaka telefónu