Drone Gimbal Top Ochrany Bar Čela Dizajn Objektívu Nárazníka Ľahkej Hliníkovej Zliatiny Gimbal Fotoaparát Nárazník pre DJI Avata Príslušenstvo

Fotoaparát & Foto

w500909

Na sklade

€12.56
€18.21

UAV Top Ochrany Bar Povrch UAV Kolízie Ochrany Bar Čela Dizajn Quadcopter Ochrany Príslušenstvo Ľahkej Hliníkovej Zliatiny pre DJI Avata

Funkcia:

1. Luk Dizajn: Drone Nárazníka prijíma unikátny luk dizajn zvýšiť odolnosť voči nárazu do nárazníka, ktorý účinne chráni drone objektívu a hlavy v prípade nárazu.

2. Ľahký: Na UAV Top Ochrany Panel je vyrobený z ľahkej hliníkovej zliatiny, ktorá je integrally tvarovaný a má len malý vplyv na let.Povrch je ošetrený s oxidácii, ktoré nie je ľahké fade alebo hrdze.

3. Minimalistický Inštalácia: RC Lietadlo Nárazník je minimalistický inštalácia, ktorý vyžaduje len odstránenie jednej skrutky na každej strane tela na inštaláciu.Inštalačné otvory sú navrhnuté podľa drone vzhľad, takže je bezpečné a spoľahlivé.

4. Voľný Snímania: predný koniec UAV Kolízie Ochrany Bar presahuje nárazník predný koniec fotoaparát, ktorý má malý vplyv na letecké fotografie z letu.

5. Pohodlné a Rýchle: Na Quadcopter Ochrany Príslušenstvo top rozširuje ochranu chrániť hornej časti sondu do určitej miery, keď je obrátený na zemi.To nemá vplyv na inštaláciu pan hlavu krytie, takže je pohodlné, rýchle a práce-ukladanie.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kompatibilné Drone Značka: pre DJI Avata

Názov: Gimbal Nárazníka

Hlavný materiál: hliníková zliatina

Farba: Čierna,Červená(voliteľné)

Čistá hmotnosť: 12g

Brutto hmotnosť: 28.5 g

Veľkosť produktu: 7.2 * 4.4 * 2.1 cm/2.8*1.7*0.8 v

Poznámka:

Zásielka neobsahuje hučí.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1Pair x Nárazníka

2 ks x Skrutky

1 x Skrutkovač

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: VAKIND
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: Drone Nárazníka
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Hmotnosť: 12 g
  • Kompatibilné Drone Značky: DJI
  • Veľkosť: 7.2*4.4*2.1cm
  • Kompatibilné Drone Model: Pre DJI Avata