Samolepiace Tapety Striebro z Nehrdzavejúcej Ocele Kontakt Papier pre Spotrebiče Kryt Chladnička Chladnička Zábal Dekoratívne Vinylové Fólie

Maľovanie Na Zásobovanie A Steny Liečby

w54683

Na sklade

€3.37
€105.61

Z nehrdzavejúcej ocele kontakt papier

Kôra a Držať

🏠DETAILY: Veľkosť 40cmX2m / 40cmX5m, samolepiace(Bez lepidla je to potrebné).Vyrobené z hliníkovej fólie & vinyl, striebra, ušľachtilej ocele účinok , olej-dôkaz, nepremokavé.vymeniteľné.Premium Maľovanie Zabezpečuje Č Vyblednutiu po celé Roky.

🏠DIY VOĽNE: Strihanie mriežka na podklade papiera pre presné merania, rezané na všetky veľkosti, nalepiť na akýkoľvek hladký povrch.Prosím, hladké kontakt papier pomaly, aby sa zabránilo vzduchu pasce, použite ihlu pop stubbern bubliny, ak je to potrebné.

🏠All-PURPOSE: žiaruvzdorné kontakt papier pre dosky, lepidlo polica linkovej lodnej prepravy na kuchynskej linky, olúpeme a držať nerezovej ocele pre chladnička zábal, umývačka riadu, poťahy na predné, chladnička zábaly na dvere, nerezová oceľ backsplash pre sporák, alternatíva nehrdzavejúcej ocele farba.

🏠ZÁRUKA: Ak náš nehrdzavejúcej ocele zábal nie je všetko, čo môžeme povedať, je, a nie ste úplne spokojní s tým, do 30 dní od nákupu, vrátime vám každý cent z peňazí, ihneď.

🏠POUŽITIE: Kontakt papier pre kuchyne, umývačka riadu kryt, spotrebiče, chladničky, chladničky, umývačky riadu, sušičky, mikrovlnné rúry, backsplash za sporák, nerezové armatúry, nerez plechu roll, kuchyňa, sporák, mraznička, kuchyne, skrine, kuchynské police, pulte, mini chladnička, internáte, šatne, malá chladnička,rv chladničky, dverí, hliníkových plechov, víno chladiča, nerezové pásky, špajza, stôl, písací stôl, remeslá, police, toaletný stolík, plech, zásuvka, bytu ,kancelárie dekor.

Uplatňovanie Nehrdzavejúcej Ocele Kontakt Papier

Môžete ľahko použiť kontaktné papier na spotrebiče v domácnosti.Nasledujúce DIY návod vám pomôže pokryť vaše chladničky.

Krok 1: Meranie plochy prednej strane a na oboch stranách chladnička, okrem zadnej časti.Tiež merať hrany dverí, ak sa chystáte na pokrytie ich príliš.

Krok 2: vzlietnuť rukoväte v chladničke, ak je to možné.

Krok 3: Čistiť všetky povrchy chladnička, ktoré chcete pokryť, pomocou kuchyne cleaner.

Krok 4: Utrite do chladničky suché pomocou hubky handričkou.

Krok 5: Znížiť list kontakt papier podľa meranie jednej strane chladničky, e.g.na ľavej strane.

Krok 6: odlúpnite top z podkladového papiera, a line up hornej časti kontakt na papier najvyššej hranici chladničke.Jemne stlačte tlačidlo a držať kontakt papiera smerom nadol, zatiaľ čo súčasne peeling papier podklad zozadu.Zatiaľ čo robí tak, uistite sa, že papier nie je zaniknúť alebo pasce vzduchové bubliny vo vnútri.Pokračovať v tom, to do, môžete pokryť celý povrch a dostať sa na dolnej hranici chladničky.

Krok 7: Stierkou kontakt-papier uplatňovať povrch a odstráňte akékoľvek ďalšie stopy vzduchové bubliny.

Krok 8: Uplatňovať kontakt papier na zostávajúce strany v tomto podobným spôsobom.Avšak, zatiaľ čo použitie papiera spredu rez okolo nápojov, automaty alebo rukoväte, ktoré nemôžu byť odstránené pomocou utility nôž.Ak ste odstránili rukoväte, pomocou ľadu vybrať, aby sa otvory v kontakte papier na otvory pre skrutky.Vráťte rukoväte, keď skončíte s uplatňovaním a squeegeeing kontakt papier.

Rovnaké kroky sa vzťahujú na ktoré sa vzťahujú na iné spotrebiče príliš.Avšak, pred uplatnením kontakt papier, musíte zaistiť, že povrch je voľný od špinu.Je to preto, aj najmenších prachových častíc sa bude zobrazovať pod papier.Tiež, ak vaša meraní ukáže byť nepresné, potom papier, čas a úsilie pôjde odpadu.Preto, starať sa o malé detaily, ako je uvedené vyššie, a budete mať novo zrekonštruovaný v kuchyni nie je čas, že aj bez veľkého náklady.

Hodnotenie Zákazníkov

  • Používateľ
    2023-09-18

    Nie som šťastný, že balíček je dmagege

  • Používateľ
    2023-09-20

    vďaka

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Použitie: Správy, Obchod, zábava, Domácnosť
  • Povrchová Úprava: Peeling
  • Druh: Kovové Tapety
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Materiál: PVC
  • Vzor: Pevné
  • CN: Zhejiang
  • Funkcia: nepremokavé, Vlhkosti-Dôkaz, Plesne-Dôkaz
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Wokhome
  • Poplatok Jednotky: Usd/Roll

Značky: Samolepiace Tapety