Tortu Maslo Smotana Šíri Stroj Koláč Chlieb Krém, Džem Rozmetadlo Narodeninovú Tortu Krém Hladký Povlak Dekorácie Stroj

Kuchynské Spotrebiče

w128711

Na sklade

€2 639.57

Prosím poznámka: Tento stroj je vhodný na výrobu priemer 4-12 palcov, vysoké 12-13 cm tortu.

Popis Produktu

Obchodné tortu krém povlak plniaci stroj na výrobu cake zdobenie rozmazaniu daubing stroj pre svadby, narodeniny alebo party.

Špecifikácia

Model: FWD-1645

Volt: 220/110V

Výkon: 60W

Výstroj: 11 výstrojom

Tanier Priemer: 36 cm

Tortu Priemer: 4-12inch

Tortu Výška: 12-13 cm Maximálna

Stonky Rozšíriť Výška: 7 cm

Telo stroja: hliníková zliatina

Pripojte Typ: EU/UK/AU/US

Rozmery: 510*350*520mm

Veľkosť balenia: 610*410*570mm

N. W/G. W: 28kg/30kg

Funkcie a podrobné Údaje

1. Malé rozmery, dobrý výkon, rýchlosť a nízka cena.

2. Torta je hladké a krásne.

3. Môžete urobiť 4-12 palcov;tortu veľkosť a výška je nastaviteľná.

4. Zariadenie je prenosné, šetrí čas a prácu, a ľahko sa čistí.

5. Vhodné pre cukrárne, dezert obchody, predajne potravín a domácnosti, atď.

O Nás

Jiaozuo Dopredu je solídny spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami ako špecialista v oblasti potravín mechanických zariadení.S automatizácia, elektronizácia a humanizácie, sme obnovovať spracovanie potravín na základe spoľahlivé technológie a trvalé kvality.Čisté, olúpeme, nasekáme, rošt a plátok, jednoduché deň-to-day činnosti, opakovať celý deň v reštaurácii kuchyne alebo veľké a malé refectories, supermarkety a hypermarkety, a v potravinárskeho priemyslu vo všeobecnosti.Navrhnuté a skonštruované špeciálne na riešenie produktivity otázky, naše stroje sú ideálne pre práce sporenia a minimalizovať odpad.Naším Cieľom je poskytnúť spoľahlivý, efektívny a robustný potravinárskych strojov pre všetky rozpočty a zaistenie spokojnosti zákazníkov v každej fáze.Všetky naše produkty spĺňajú prísne bezpečnostné požiadavky a získali sami high-profil miesto na medzinárodnom trhu na výrobu kvality, bezpečnosti a hygienické použitie.S rozsiahlou odbornou praxou a úzkej prieskum trhu, už sme pevne naše presnú pozíciu na trhu v rôznych kontinentov a šíriť naše výrobky po celom svete, napríklad do Európy, južnej Ázie, Afriky, Austrálie a Ameriky.

Balenie Poštovné a Dane

1. Obaja sme dúfam, že výrobky sú nepoškodené, keď ho dostanete, tak my sa uistite, že tovar je pevne a starostlivo zabalené.

2. Uistite sa prosím, vašu adresu a telefónne číslo je správne, môžeme posielať položky do 5 pracovných dní po platbe hotovo.

3. Väčšina krajín, dodacia lehota je 15-45 pracovných dní.Ale niektoré doprava tovaru môže byť oneskorené, pretože plošiny nešetrné zaobchádzanie, colné odkladu, dovozné clá, národnej politiky zákazníkov, vzdialených oblastiach, alebo akékoľvek iné okolnosti, ktoré sú mimo našej kontroly.Dúfam, že sa vám môže porozumieť a čakať, kým ho trpezlivo.

4. Prosím, láskavo poznámka ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, budete možno musieť platiť daň a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné odbavenie zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

5. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám a služby), Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

Popredajný

Môžete sa tiež tešiť dobrý aftersale služby, keď objednávka je hotové.Zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne originálne a nové.Stroj s 1 rok záruka, ak je niečo zle s ňou, prosím, kontaktujte nás bez váhania.Ak nie ste spokojní s našimi službami, dostanete otázky o tom, ako ovládať stroj, alebo ak je položka prišiel oneskorené, poškodený, časť zmeškali, prosím, kontaktujte nás on-line alebo Whatsapp ASAP.Budeme riešiť problém pre vás a snažte sa, aby ste spokojní.

Ďalšie viac, prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet, skôr ako dobré riešenie.Naopak, vaše veľkoryso 5 HVIEZDIČIEK pozitívna spätná väzba je obrovská motivácia pre nás.Nádej dostať vaše pochopenie!

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: FUWODA
  • Vymeniteľné Dosky: Šišku Maker
  • Výkon (W): 60W