EGrape Express Mäkké Slúžiť Ice Cream Tvorcovia Automatické Sorbetiers Výroby Stroj Domáce Prenosné Icecream Mraznička Výrobcov

Kuchynské Spotrebiče

w36253

Na sklade

€195.12
€390.25

------Položka Opis------

Shell materiál: ABS+PP Produktu kapacita: 1,5 L Maximálny ice cream kapacita: 1L Produkt zloženie : mraznička pohár + stroj kryt + miešania čepeľ Napätie : 110V/220-240V Výkon : 15W/12W

Časté : 60/50Hz

Rozmery balenia (L x W x H (Cm) :22.6 cmx 22.6 cmx 28,8 cm/8.9"x8.9"x11.3" Hmotnosť :2.9 kg Konektor : EU Plug(Budeme na základe vašej krajine ak chcete odoslať zodpovedajúci konektor adaptéra)

Ďalšie detaily:

* Mraznička poháre musia byť zmrazené v chladničke pri -18 ℃ pre 8-12 hodín vopred. * Chladiarenské misa s manželskou vrstva izolácie dizajn má vynikajúce studené skladovanie výkon.

* Odnímateľný dvojité-vrstva pohár.

* Pohár telo má rukoväť, aby sa zabránilo mraznička pohár pred mrazom vašich rukách. * Spodnej časti výrobku je vybavená protišmykovým gumovým častice. * Produkt úroveň hluku: 65 decibelov (merané vo vzdialenosti 30 cm) * Produkt zloženie: zmrazenie pohár + stroj kryt + miešania čepeľ.Zmrzlina stroj je odnímateľný a ľahko sa čistí. * Rýchlo urobiť zmrzlinu: rozhodovaní čas je 15-25 minút, dlhšie zmrzliny, tým pevnejšie zmrzlina. * Jedným z kľúčových operácia, žiadne ťažkosti.Vytvorte si vlastné zdravé zmrzliny.

Kroky, aby zmrzlina: 1. Dajte mraznička pohár do mrazničkou chladničky. 2. Miešanie ingrediencií. 3. Zapnite stroj prvý, a potom nalejte zložiek. 4. Zmrzlina je vyrobený.

Kroky, aby studené nápoje: 1. Zvyčajne mrazničky cup je umiestnený v chladničke. 2. Tuhnutia teplota v miestnosti nápoje do mrazničky pohár. 3. Nechajte stáť po dobu niekoľkých minút a za stáleho miešania mierne. 4. Na ľadový nápoj je pripravený.

Náš výrobok je dodávaný s zástrčku, ktorá je Európsky štandard plug (vhodné pre rodín v Európskych štátoch ako Nemecko, Francúzsko,Rusko,atď.), Ak sa iné zástrčky (AU,UK,EÚ), čo ste potrebovali, nájdete na obrázok výber (Výber týchto zástrčky a poskytneme prevodníky).

1. AU KONEKTOR Pre Austrália 2. UK KONEKTOR Pre Spojené Kráľovstvo 3. EÚ KONEKTOR Pre Izrael a Švajčiarsko atď.Izrael a Švajčiarsko atď mať rôzne Európskej zástrčky.Ak je to potrebné,Môžeme poskytnúť prevodníky, Ale prosím uviesť v kúpnej správy.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Druh: Voda-Chladenie
  • Číslo Modelu: EGRAPE134
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Výkon (W): 12W
  • Kapacita: 1001-1500ml

Značky: Ice Cream Tvorcovia