Oxford Izolované Chladnejšie Batoh Prenosné, Nepremokavé Skladovanie Batoh Multifunkčné Ušetriť Miesto Ľahký Vonkajšie Príslušenstvo

Táborenie A Turistika

w368774

Na sklade

€18.72
€43.54

Oxford Pohode Skladovanie Batoh Trvanlivé Nepremokavé Skladovanie Batoh Ľahký Ramenný Popruh Reflexné Pásky Vonkajšie Príslušenstvo

Funkcie:

1. Oxford tkaniny tkaniny: high-density Oxford tkaniny tkaniny, je povrch upravený s vodou-dôkaz technológia na ochranu vašej tovaru.

2. Veľká kapacita: primerané skladovanie, vhodné na cestovanie, pohodlný na nosenie, ale to môže uspokojiť každodenné potreby, krásne a módne, ale to nemá vplyv na praktickosť.

3. Reflexná dizajn: bezpečné cestovanie, ramenný pás, reflexné pásky dizajn, noc odrážajúce svetlo, chrániť chôdza bezpečnosti.

4. Multi-layer dizajn: batoh je navrhnutý vo viacerých zón, tak, že všetky druhy malých položky môžu byť uložené riadne a riadne.

5. Priedušná a tlmenie nárazov ramenný popruh: humanized a ohľaduplní dizajn, praktické a dekompresie, ktoré vám pomôžu cesty ľahko a pohodlne.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: Polyester

Číslo Modelu: Piknik Batoh

Produkt materiál: nepremokavá tkanina

Produkt farba: čierna, svetlo šedá, tmavo šedá (voliteľné)

Veľkosť produktu: 33 * 49 * 22 cm/12.99*19.29*8.66 palec

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Tepelná Batoh

Hodnotenie Zákazníkov

  • Používateľ
    2023-08-10

    Dobré Zlé produkt predávajúci poskytnúť riešenia a zlé sledovanie záznamu

  • Používateľ
    2023-07-11

    Veľmi priestranné a pohodlné na nosenie. Jediná nevýhoda je, že zipsy zdať trochu jemná, ja neviem, či to bude trvať dlho. Ale pretože vraku to má, že je to veľmi dobré.

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • S Príbory: No
  • Materiál: Polyester
  • S Chladnejšie Taška: No
  • Číslo Modelu: Piknik Batoh
  • Pôvod: Kontinentálna Čína