5V 6W USB Solárny Panel, Prenosné Účinnosť Solárny Panel, Batéria, Nabíjačka S Káblom Pre Mobil Power Bank Fotoaparát Ventilátor

Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

w383602

Na sklade

€13.44
€17.93

Podpora dropshipping a wholesaling.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami !

[Kompatibilný s Mnohými Výrobky] 5V 6W mini solárne nabíjačky môže byť použitý pre domáce osvetlenie a rôzne nízkou spotrebou energie, elektrické spotrebiče, malé solárnych elektrární, systémov, atď., prichádza s 118.11 palcový kábel na splnenie umiestnenie potreby rôzne vzdialenosti, ako je napríklad mobilný telefón nabíjanie, malý USB fanúšikov, nočné osvetlenie, solárne vodné čerpadlá, vykurovanie čaj dráhy, atď.

[Vysoká Účinnosť & Environmental Protection] Tento solárny panel konvertuje slnečné svetlo na elektrickú energiu, vysoko kvalitné kryštalického kremíka materiál zlepšuje mieru konverzie a vysokú účinnosť výstup.Tu je potrebná ďalšia údržba solárny panel auta, bez účtov za elektrinu, tak dlho, ako to stojí slnko, nabíjačka bude výrobu elektriny, je energia-úspory, šetrné k životnému prostrediu a znečistenia-free.

[Robustný & Odolný] Solárny panel určený pre dlhodobé užívanie.Vyrobené z najnovšej aktualizácie odolné materiály, môže vydržať drsné poveternostné podmienky, vodotesné a odolné proti poškriabaniu pre plus desať rokov vonkajšie použitie v akomkoľvek stave.

[Ultra-light & Kompaktný Dizajn] Vnútorný/Vonkajší essentials, skladací držiak dizajn, ľahký a ľahko prenosný, mini veľkosť, a nie zaberajú priestor, môže byť ľahko brať na outdoorové aktivity ako je napríklad kemping, horolezectvo, turistika, atď. Poznámka: solárny panel bude pracovať viac pomalé, alebo prestane pracovať, keď slnko je slabá.

Farba:Čierna

Materiál:plast

Veľkosť:270x180x18mm

Obsah Balenia:

1 x 5V 6W USB Solárny Panel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína