Camping Sprcha 12V Elektrické Vonkajšia Sprcha Vody Taška sada Na Cestovanie Umývanie Áut Turistika Kvitnúcich Rastlín, Zavlažovanie

Táborenie A Turistika

w394820

Na sklade

€27.99
€37.33

Camping Sprcha 12V Elektrické Vonkajšia Sprcha Vody Taška sada Na Cestovanie Umývanie Áut Turistika Kvitnúcich Rastlín, Zavlažovanie

Funkcie: 1. Prenosné a Únik Dôkaz: ručné outdoor camping sprcha je vyrobená z vysoko kvalitného polyméru materiál, ktorý môže zabrániť úniku a môže účinne predĺžiť životnosť.

2. Jednoduché Použitie: Tento kemp sprchové súpravy pracuje so všetkými 12V auto, zapaľovače.Jednoducho ponoriť čerpadlo úplne vo vedre a zapnite motor, vám poskytne dostatok a rovnomerné vody.

3. Široké Uplatnenie: je To prenosné multifunkčná sprcha set, ideálny pre vonkajšie sprchy, napr. kempovanie, turistiku, umývanie áut, pikniky a zeleniny, umývanie, pet kúpanie, zalievanie rastlín, atď.

4. Ľahko sa prenáša: Táto vonkajšia sprcha skladacia lopata kit je dodávaný s skladovanie vrecko pre jednoduchú prepravu a skladovanie nastaviť v kufor, batohu alebo kufra auta.

5. Obsah balenia: Prenosný vonkajšia sprcha sada obsahuje sprchovací hlavu, dlhé a pružné hadice, 20L skladacia lopata, hák, nepresakuje gumový krúžok, prísavky, atď.

Špecifikácia:

Typ Položky: Prenosné Camping Sprchové Súpravy

Materiál: ABS + Guma

Napätie: 12V

Prúd: 3A

Výkon: 35-60W

Skladacia Lopata Objem: 20L / 5.3 Galón

Použiteľné Modely: Univerzálny pre RV, Jácht, Áut

Zoznam Balíkov:

1 x Prenosné Auto Sprcha Hlavu Elektroinštalácie

1 x Plastové Vrece

1 x Skladacia Lopata

1 x Hák

1 x Pevný Držiak

2 x Nepresakuje Gumový Krúžok

1 x Bulík

Poznámka: Táto sprcha súprava neobsahuje batérie.Je napájaný pomocou auto cigaretový zapaľovač.Nepoužívajte vody pri teplotách nad 140°F. gumový krúžok musí byť nainštalovaný, inak to bude úniku.

Ako používať: 1. Pripraviť vedro čistej vody vopred (teplota vody by nemala presiahnuť 45℃), dať vodné čerpadlo do vedra, a zasuňte napájací kábel do 12V zapaľovač cigariet port auta. 2. Upraviť výšku tryska, a pomocou prísavky a háčik pripojený k výrobku opraviť tryska vo vhodnej polohe. 3. Potom zatlačte odvod vody prepínač na dolnom konci trysky horizontálne, a potom stlačte vodné čerpadlo na štart spínač, si môžete vychutnať iný pocit kemp sprchovacím kútom. 4. Prenosné, jednoduché daždi má široké spektrum použitia, a je pohodlný nástroj, na umývanie áut, sprchovaní, a pikniky v prírode. 5. Priame 12V vozidla napájanie jednotky micro vody čerpadlo, ktoré je vhodné pre samostatne jazdy outdoor camping sprchy, dočasné kúpanie po kúpaní v mori (odporúča sa na použitie s vyhradená vonkajšia sprcha stany alebo toaletný stany), atď.

Poznámka:

Ak chcete vedieť viac informácií, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.betterware-produkty.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Kapacita: 20L

Značky: sprcha vody taška