8pcs Rukavice Klipy pre Pracovné Rukavice Držiteľov Rukavice, Opasok s Kovovou Karabín pre Stavebné Pracovník Strážnej Práce

Táborenie A Turistika

w404050

Na sklade

€8.16
€11.18

Vysoko kvalitné materiály: Naše rukavice klipy sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú veľmi silné a opotrebovaniu, takže nemusíte mať strach o ňom, ako je opotrebovaný pri práci.

Správnu veľkosť: veľkosť glove držiteľa je 5,5 x o 0,8 palca, vhodné na prepravu, môžete pracky na opasku.Voľné ruky.

Jednoduché použitie: bezpečnosť práce rukavice klipy je jednoduché použitie, môžete otvoriť alebo spony kedykoľvek.S tým, nemusíte sa obávať, stráca svoje veci.To je odnímateľný, môžete byť použité s bezpečnostnou prackou, D - krúžky, atď.

Široké spektrum aplikácií: Rôzne nástroje, ktoré môžu byť zavesené riešiť problémy umiestnenie položky v priebehu vašej práce.To môže visí vaše rukavice, okuliare, čiapky, uteráky, nástroj tašky atď.

Produkt používa ergonomický dizajn, môžete ľahko otvoriť alebo spony kedykoľvek.

Ľahko prenosný, môžete klip je na nohaviciach alebo pás slučky, takže si môžete vybrať a umiestniť vaše položky kedykoľvek.

farba:Multicolor

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

8 x Rukavice klip

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Ostatné