Ultralight Skladacie Multifunkčné Turistiku Pól Prenosné Anti Šok Alpenstock Snehu Walking Stick Vonkajšie Horolezectvo Turistika Stick

Táborenie A Turistika

w413770

Na sklade

€11.90
€17.00

5-Oddiel Vonkajšie Lezenie Stĺpy Hliníkovej Zliatiny Kempovanie Turistika Pól Protišmyková Rukoväť Nastaviteľné Skladacia Horolezectvo Dodávky

Funkcia:

1. Flexibilné a Pohodlné: trekking tyč sa dá nastaviť na 5 rozličných dĺžok, čo je vhodné pre rôzne situácie.To môže tiež byť ľahko sklopiť do kompaktnej veľkosti pre jednoduché prenášanie.

2. Ľahký a Odolný: Vyrobené z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny, tento treking pól je dostatočne pevné, aby vydržali ťažké váhy a tvrdé podmienky, zatiaľ čo zostávajúce ľahký a ľahko ovládateľný.

3. Všestranné Použitie: Či už ste pešiu turistiku, vysokohorskú turistiku, camping, alebo jednoducho peši, tento treking pól poskytne vynikajúcu podporu a stabilitu.

4. Anti-Slip Dizajn: trekking pól anti-slip dizajn, ktorý ponúka pevné uchopenie, aj keď je mokrý.Je to dobré pre použitie vo všetkých poveternostných podmienok.

5. Premyslené Darček: Tento treking pól je premyslené darček pre každého, kto miluje, outdoorové aktivity, najmä pre starších ľudí, ktorí potrebujú dodatočnú podporu a stabilitu pri chôdzi.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Prút materiál: Hliníková zliatina

Rukoväť materiál: EVA pena

Skladovanie dĺžka: 32 cm

Použitie dĺžka: 110-125 cm/43.30-49.21 palcov.

Zamykanie metóda: Externý poistný sa používa medzi prvým a druhým sekcie, a oceľové laná sa používajú na utiahnite a oprava jednotlivých častí 3-4 a 5

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Turistiku Pól

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Rukoväť: Rovno Rukoväť
  • Rukoväť Materiál: Plastové
  • CN: Guangdong
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Hriadeľ Materiál: Hliník
  • Vonkajšie Aktivity: Horské lezenie