10 Kus Drop Zásuvky Rukoväte Kauciu Kabinetu Ťahá Bronz Bielizníka Rukoväte Na Nábytok, Skrinka, Skriňa, Kuchyňa Dvere

Nábytok Hardvér

w415069

Na sklade

€11.57
€14.46

[ What You Get ]: 10 x drop kauciu rukoväť prísť s nejakou zhodou skrutky, rukoväť je 88 x 36 mm(d x Š).Montážny otvor vzdialenosť je 12 mm.To trvá len niekoľko minút na dokončenie inštalácie.

[ High-kvalitný materiál ]: drop zásuvky rukoväť je vyrobená z high-spec zliatiny zinku, ktoré je odolné, oteruvzdorné, hrdza-dôkaz a odolné proti korózii.Dokonca aj vtedy, ak je použitý na dlhú dobu, to nebudú poškodené, takže životnosť je veľmi dlhá.

[ Advance Design ]: kauciu bielizníka rukoväť prijíma retro dizajn, nádherné rezbárske práce súčasné high-end a elegantná chuť, ktorá môže dokonale zápas Európskej štýl a moderný nábytok štýl.Povrch je pokrytý bronz, takže výrobok sa cíti veľmi hladké a pohodlné.

[ Multi-purpose ]:Tento nábytok rukoväť je veľmi praktická.V vyrezávané vzory sú veľmi krásne a sú dobré príslušenstvo pre zdobenie domov.Môžete ho inštalovať v rôznych miestach, ako sú skrine, zásuvky, skrine, nábytok, kuchyne, knižnice, obliekanie, stoly, šperky krabice, a tak ďalej.

Farba: zelená bronzovej farbe

Materiál: zliatiny zinku

Obsah Balenia:

10 * Rukoväte

40 * Skrutky (25 mm)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Značky: drop zásuvky rukoväte kauciu kabinetu vleky