Hliníkové Camping Súborom Riadu Hrniec Vonkajší Riad Súprava Na Varenie Vody S Teplotou Varu Približne Kanvica Panvica Cestovný Príbor Turistika Piknik

Táborenie A Turistika

w422198

Na sklade

€17.61
€29.35

Funkcia:

【Dobrý Kemp pomocník] vyzýva riad nastaviť používa uzavretá konštrukcia pre úsporu miesta a je ľahko skladovať a prepravovať.Tento Cookset je najlepšie vybavenie na prežitie pre mládež camping alebo páry, turistika.

【Kvalitné] vyzýva Bezpečné a netoxické anodizovaného hliníka vyrobené panvica hrniec, a kanvicu je Ľahký, odolný, non-stick povlak, ktorý sa ľahko čistí.Riad súprava môže byť vyhrievané rýchlo pridať lesk na prirodzenej ceste.

【Tepelne-odolné Rukoväte] vyzýva Izolované plastové rukoväť chráni prsty z vysokých teplotách; non-slip dizajn vám poskytuje pevné a pohodlné uchopenie.

【All-purposed Vonkajšie Varenie Set] vyzýva Non-stick panvici na vyprážanie potravín; Vysoká kapacita hrniec s pokrievkou pre potraviny alebo polievky; Prenosné kanvicu na kávu alebo vriacej vody; Opakovane lyžice a misy, Bambusové stierky a súpravu na čistenie poskytnúť ideálne raňajky / obed / večera pre váš výlet.

Detaily Produktu:

Súprava

Kapacita: pre 1-2 osoby

Pan: 150 mm x 35 mm

Hrniec: 145 mm x 90 mm

Kit B

Kapacita: pre 3-4 osoby

Pan: 180 mm x 45 mm

Hrniec: 170 mm x 90 mm

Kanvica: 150 mm x80 mm

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • jednorazové: No
  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie: Nie Je Súčasťou
  • Druh: Ostatné Kachle