Optické Snoot Kužeľovej Focalize Kondenzátora Umenie Špeciálne Efekty Tvarované Lúč Svetla Valec Fotografie Svetlo Príslušenstvo Bowens Mount

Fotoaparát & Foto

w452151

Na sklade

€200.42
€260.29

Funkcie:

Bowens Montáž Optických Snoot: Kompatibilný s štúdio strobe light s Bowens montáž, jednoduchá inštalácia, vhodná pre portrét, dieťa, svadby, produktové fotografie, atď.

16pcs Grafické Karty: Prichádza s 16pcs kovové grafické karty, ktoré môžu byť zapojené do slotu snoot podľa slotu karty adaptéra na výrobu rôznych grafických svetelné efekty a aby sa vaše fotografie a videá viac fascinujúce.

8pcs Farby Filtre: 8pcs rôznych farebných gél filtre(Red/Orange/Yellow/Green/Cyan/Modrá/Fialová/Červená Fialová) môžete vytvoriť rôzne farebné osvetlenie účinok na rôzne teploty farieb ak chcete pridať umeleckú atmosféru na streľbu.

Manuálna Clona Úprava: Nastaviteľné zaostrovací krúžok dizajn, môžete sa dostať na projekciu grafické karty od spot široký manuálne zmeniť veľkosť ôk, ktoré poskytuje bohatšie zdroj pre kreatívne fotografie.

Odolná Konštrukcia: Vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, odolné a robustné, s odvod tepla diery, vysokým teplotám, bezpečné a pohodlné použitie.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková Zliatina

Položka Veľkosť: 22.8 * 17 * 6.5 cm/ 9 * 6.7 * 2.6 v

Položka Hmotnosť: 1170g/ 2.6 kg

Veľkosť balenia: 27 * 20 * 20cm/ 10.6 * 7.9 * 7.9 v

Hmotnosť balenia: 1775g/ 3.9 kg

Poznámka:

Video svetlo a svetlo stojan ukázal, na obrázku nie sú zahrnuté.

Balenie Zoznam:

1 * Optická Snoot

16 * Grafické Karty

8 * Farebné Filtre

1 * Kartu Adaptér

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Arealer

Značky: optické snoot kužeľovej focalize kondenzátora umenie špeciálne efekty