rýchlosť a smer vetra senzor anemometer

Meranie A Analýzy Nástrojov

w454780

Na sklade

€181.81
€193.42

Môj priateľ, vitajte v našom obchode, ak budete potrebovať ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma, budem sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!A vitajte na pridať môj WHATSAPP (+8616680439519)

Popis Produktu

Veterné Čidlo kombinuje rýchlosť a smer vetra merania v jednom snímacej jednotky.To nainštaluje v minútach a poskytuje presné, dlhodobé, trvalé monitorovacie v nepriateľskom prostredí.Senzor využíva rýchly-zapojte kábel senzora, ktorý môže predĺžiť stovky metrov bez toho, meranie výkonu.

Anemometers sú kompaktné s všestranný dizajn, spĺňajúce prísne požiadavky Vetra Zdroj Hodnotenia štúdia.Kruhové poháre dizajn našich Vietor Rýchlosť a Smer Snímač vytvára viac krútiaceho momentu a lineárnosť pre lepšiu konzistentnosť údajov vs. kužeľovej poháre v širokom rozsahu poveternostných podmienok.Navrhnuté s najprísnejšie presnosť požiadavky Triedy 1 anemometers pre veternú energiu trhu a pre odolnosť a jednoduchosť použitia v meteo stanice.Kruhové navrhnuté poháre ponúkajú veľký vietor rozvinutú oblasť ponúka vyšší krútiaci moment a nízky štart rýchlosti.

Kovové kryty môžu byť použité v interiéri alebo exteriéri, poskytujú ochranu pred koróziou, vetrom odviate prachu a dažďu, a že sú nepoškodené ľadom.

K dispozícii s voliteľným 0-20mA, 0-1V, 0-5V alebo RS485 výstup.

Pracovný Princíp

Meranie rýchlosti vetra sa zvyčajne vykonáva pomocou pohár anemometer, ktorý je nástrojom na tri poháre na vertikálnej osi.Sily vetra spôsobuje poháre na spin.Spinning rýchlosť je úmerná rýchlosti vetra.

Rýchlosť vetra sa zvyčajne vykazujú v míľach za hodinu, uzly, alebo metroch za sekundu.Jednej míle za hodinu sa rovná 0.45 metrov za sekundu, a 0.87 uzlov.

Smer vetra sa meria vietor veje, že zarovná sám so smerom vetra.

Smer vetra je zvyčajne vykazujú v stupňoch, a popisuje smer, z ktorého vietor vyžaruje.Smere 0 stupňov je vzhľadom na Sever kompas, a 180 stupňov je vzhľadom na Juh.Smer 270 stupňov by mohli naznačovať, vietor fúka zo západu.

Špecifikácia

Zdroj Napájania

9-24V DC

Spotreba energie

0,2 W

Výstupný Signál

4~20mA; 0-20mA; 0~5V; 1~5V; RS232/RS485(Modbus)

Prevádzková Teplota

-30℃-+60℃

Ochranou Proti Vniknutiu Vody

IP65

Vykurovacieho výkonu

3W max.

Kábel

Štandardné 1m (Rozšíriteľný)

Atmopsheric Tlak

Voliteľné

Hmotnosť(nebalený)

0,8 kg

Hlavný materiál

Zliatiny hliníka

Položka

Technická Špecifikácia

Rýchlosť vetra

Smer vetra

Atmosférický Tlak(Voliteľné)

Rozsah

0-70m/s

0-360°

150-1100hPa

Rozlíšenie

0,1 m/s

O 0,1 hPa

Presnosť

±0,2 m/s

±3°

±1 hPa

Začína Prah

0,3 m/s

0,3 m/s

/

Extrémna Rýchlosť Vetra

80m/s

/

Detaily Snímky

Plný hliníkovej zliatiny stabilné telo

Silné a odolné eloxované hliníkové telo vytvára robustnú platformu pre montáž.Tvar tela prispieva k anemometer je v plnom rozsahu lineárnosť a presnosť.

Kruhový tvar pohára

Kruhový dizajn, ponúka väčšiu windblown oblasti ako kužeľovej poháre pre vyšší aerodynamický krútiaci moment prekonať ložisko trenie.Výsledok je viac v súlade anemometer odpoveď na celom kompletný teplota vzduchu rozsahu.

Kruhový cup cross-section

Aerodynamickú stabilitu v all-počasie a celý kompletný rýchlosť vetra rozsah je výsledkom kruhovom pohár prierezu.Kruhový pohár prierez je veľmi stabilný aerodynamický tvar.

Klasické tri-cup

Tri-cup s 120° i

ncluded uhol rovnováhu aerodynamický krútiaci moment a f riction krútiaci moment, získať malé t ime konštantný a konštantná vzdialenosť

Kompaktný a presné all-metal smer vetra lopatkových

Kompaktný a vnímavý all-metal smer vetra veje s vynikajúcu návratnosť a dobré aerodynamické tlmenie zabraňuje overshoots na zníženie smer vetra údaje hluku.Sedí na nadrozmerná loptu bitie, dizajn zostatky následných zotrvačnosti s aerodynamickú účinnosť, ktorej výsledkom je kompaktný a presný smer vetra veje.

Letecká plug

A viation zástrčku s IP68 hodnotenie poskytuje spoľahlivé spojenie za každých poveternostných podmienok.Bočné zásuvky rozhrania vhodné na usporiadanie káblov

Kvalitný tienený, drôt

Štyri základné tienený, drôt s nízkym výstrednosti a jednotné kože hrúbky, zabrániť súčasnej od preniknú cez plášť a predĺžiť jeho životnosť.Double-layer tienenie vrstva pozostáva z hliníkovej fólie tienenie vrstvy a pocínované medené pletená čisté má silné anti-interferencie schopnosti, odolnosť voči oxidácii, korózii a silné

prenos signálu, vhodný pre silné magnetické prostredie.

Funkcie

* Nízka začína prah * Veľmi nízka spotreba prevádzky * Kompaktná konštrukcia pre minimálne vizuálne pôsobenie * Vysoká životnosť a spoľahlivosť za všetkých poveternostných podmienok * Ľahká údržba a re-zarovnanie * Kombinovaná vysoká presnosť a vysoké odpoveď anemometer s vetrom slabnúť * Kruhové cup & vietor veje pre vynikajúcu vietor dynamics * Hladký kruhové poháre sú viac odolné voči sneh nahromadený * Vyššia MEASNET presnosť a linearita požiadavky * Rýchla reakcia malá vzdialenosť a časová konštanta * Optimalizované labyrint ložisko držiak pre vynikajúcu nečistoty odolnosť * Všetky kovové telo a nadrozmerná guľkové ložiská pre dlhú životnosť * Utesnené magnetické jazýčkové spínač pre rýchlosť vetra meranie * Hliníkový smer veje spolu presnosti, potenciometer

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Smer Vetra Rozsah: 0-360°
  • smer vetra presnosť: ±3°
  • Druh: Senzor
  • Smer Rozlíšenie:
  • Výstupný Signál: 4~20mA/0~5 V/1~5V/RS485/impulz
  • Názov Značky: LanYuXuan, HCCS
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: HC-FSFX05
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Záruka: 2 rokov
  • Prispôsobenú podporu: Oem, ODM, OBM
  • Štart Rýchlosť Vetra: 0,3 m/s
  • Miesto Pôvodu: Šanghaj, Čína
  • Stupeň ochrany: IP65
  • Materiál: Alumimum Zliatiny
  • Zdroj Napájania: DC 9-24V