Dovolenka Banner Garážové Dvere, Závesné Látkové Vonkajšie Dvere Kryt Dekorácie, Party Šaty pre Ženy, Elegantný

Dom A Záhrada

w458375

Na sklade

€17.98

Dovolenka Banner Garážové Dvere, Závesné Látkové Vonkajšie Dvere Kryt Dekorácie

Funkcie:

Garážové brány banner je vyrobená z hustej bavlneného materiálu s svetlé vzory, ktoré nebude slabnúť ľahko v daždi a snehu.Užite si potešenie!

Non-vyblednutiu materiál: holiday garážové brány kryt je vyrobený z polyesterového materiálu, silné drážkami schopnosti, nízka hmotnosť, dobrá odolnosť voči poveternostným vplyvom, nie je ľahké fade alebo zlomiť, spoľahlivé a robustné, môže slúžiť po dlhú dobu

Banner je dostatočne veľký, aby sa zavesiť na garážové brány alebo interiérové steny.DIY vaše garážové brány!Svetlé farby a roztomilý dizajn môže ľahko upútať pozornosť okoloidúcich!

KREATÍVNY DIZAJN: Garážové brány dovolenku dekorácie prísť v mnohých štýlov, do svojho domova, môžete použiť túto dekoráciu vziať skvelé fotografie a vytvoriť nezabudnuteľnú party spomienky.

Naše garážové brány bannery môžu byť zavesené na akékoľvek veľké steny alebo oblasti, ako sú domy, školy, parky, garážové dvere, kostoly, centerpieces, ideálne pre spoločenské a rekreačné dekorácie, prináša vašej garáži na život s pôvabnou výzdobou!

Popis Výrobku:

Popis:

Materiál : Polyester

Rozmery sú uvedené.

Farba: Multicolor

Balík obsahuje:

1 x Dovolenku Banner Garážové brány Zavesenie

Upozornenie :

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory alebo farbu reflecton v osvetlením,pozadie, atď, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Tvar: Kolo
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína