fotografia 3ks 1/4 Palca na 3/8 Palca Konverzie Skrutku Hliníkovej Zliatiny Skrutku Adaptéra pre Statívy Svetlo Stojí Fotoaparát Klietky

Fotoaparát & Foto

w472593

Na sklade

€3.31
€6.23

Nasledovníci

Ak sa vám páčia naše produkty a služby, ktoré vás pôsobivé ,kliknite, prosím, postupujte podľa pokynov a stali našimi nasledovníkmi ,tam budú nejaké counpons alebo zľavou najmä pre našich nasledovníkov, keď si objednať opäť v našom obchode.

Ďakujem vám veľmi pekne za váš záujem o naše položky a prajeme vám príjemný nákup.Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy tu s vami.

3ks 1/4 Palca na 3/8 Palca Konverzie Skrutku Hliníkovej Zliatiny Skrutku Adaptéra pre Statívy Svetlo Stojí Fotoaparát Klietky

Funkcie: 1. Vysoko Kvalitné Materiály: Hliníková zliatina materiálu, odolné, nie je ľahké hrdze, eloxovaný povrch, vyhladzovania, dobré prevedenie.

2. Kompatibilné: Kompatibilný s akýmkoľvek kamery zariadenia s 1/4 a 3/8 otvory pre skrutky, môžu byť kombinované v mnohých ohľadoch.

3. Použitie: Jednoducho pripojiť dve kamery zariadenia zariadenia spolu.Napríklad, to môže byť pripojený na statívy, rameno úchytky, svetelné stojany, micro filmové zariadenia, fotoaparát, klietky, atď.

4. Jednoduchá Montáž Demontáž: vlákno je jasné, že sila nie je jednotné, a to je ľahké zostaviť a prekladať ručne.

5. Ľahký: Pomocou sofistikovanej technológie výroby, ľahký, prenosný, ľahko prenosný a použitie.

Špecifikácia:

Typ položky: 1/4 " na 3/8 Palca Konverzie Skrutka

Materiál: Hliníková Zliatina

Zoznam balíkov: 3 x 1/4 " na 3/8 Palca Konverzie Skrutka

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Názov Značky: VBESTLIFE
  • Fotografia Príslušenstvo Typ: Nástroje
  • Pôvod: Kontinentálna Čína