Fotoaparát Hot Shoe Mount Na 1/4-20 Statív Skrutku Adaptéra Fotoaparát Mount Adaptér Pre Gopro Ekosystému

Fotoaparát & Foto

w489290

Na sklade

€5.11
€8.24

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

5 Ks Fotografické vybavenie: 1 x 1/4-20 fotoaparátu pripojiť adaptér a 4 x flash shoe mount

Ľahko pripojiť dslr príslušenstvo k fotoaparátu hot shoe mount alebo studenej shoe mount.Flash hot shoe mount s 1/4 cm-20 statív skrutku adaptéra.Pripojiť mikrofón, LED svetlo, monitor na DSLR, videokameru alebo digitálny fotoaparát, alebo prispôsobiť čokoľvek, čo má 1/4-20 nádoby.Jednoduché použitie.

Tento univerzálny adaptér s palcom dve kolesá a 1/4 palce skrutku, maticu.Hodí sa na teplé topánky väčšina fotoaparátov.fotoaparát plošinu pre všetkých fotografov.

Fotoaparát mount konverzné adaptéry umožňujú montáž na takmer akúkoľvek kameru na všetky GoPro montáž ekosystému príslušenstva.Štandardné 1/4-20 UNC, závitové skrutky na spodnej časti väčšina fotoaparátov.

Poistný krúžok zabezpečuje tesnosť na spodnej časti fotoaparátu na bezpečnú inštaláciu v požadovanej polohe bez spôsobenia fotoaparát, aby sa uvoľnili.Vzťahujú sa na všetky GoPro Hero3, Hero4, Hero5, Hero6, Hero7 inštalácie ekosystémov.Vyrobené zo 100% CNC hliníkový, čierny elox.

Ľahko pripojiť takmer akúkoľvek kameru na vašu GoPro montážny systém s našimi ¼ -20 fotoaparátu mount konverzný adaptér.

Vyrobené zo 100% CNC hliníkovej zliatiny a lesklý čierny elox, tento adaptér je trvalé.

Farba: čierna

Materiál: hliníková zliatina

adaptér Veľkosť: cca 3 x 2,5 x 2,5 cm

Obsah Balenia:

1 x 1/4-20 fotoaparátu mount adaptér

4 x flash shoe mount

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Číslo Modelu: X2
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: SONY
  • Názov Značky: SODIAL
  • Pôvod: Kontinentálna Čína