S vonkajším Závitom 3 Spôsob spätný Ventil 1/2 3/8 cm Zliatiny Zinku Jednosmerný Ventil Skontrolujte Konektor Nástroj pre Kompresor Náhradné

Inštalatérske práce

w49565

Na sklade

€3.75
€7.66

Pripojenie Armatúry spätný Ventil 1/2 3/8 cm Pripojenie Armatúry spätný Ventil 550W/1100W Muž so Závitom pre Kompresor Náhradné

Funkcia:

1. Dokonalá Náhrada: 3-pásmový jednosmerný spätný ventil môže efektívne nahradiť staré, alebo skontrolujte ventilu vzduchového kompresora, zabezpečenie normálnej prevádzky.

2. Jednoduchá Inštalácia: 3 port tri spôsob, ako skontrolovať, ventily sa používajú na pripojenie na kompresor samostatne.Nite tri porty, aby inštalácia pripojenie koncového pohodlné.

2. Jednoduchá Inštalácia: Na kompresor spätný ventil je vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiálu, ktorý je odolný a praktický, a môžu byť použité na dlhú dobu.

4. Údržba Stroja: Včasná výmena starých alebo skontrolujte ventilu vzduchového kompresora môže zabezpečiť lepšie fungovanie kompresor a delay jeho životnosť.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytovať vysoký štandard služieb zákazníkom ku každému zákazníkovi, aby vám príjemné nakupovanie.Ak máte akékoľvek otázky, dotazy, alebo potrebujete pomoc, neváhajte a kontaktujte nás.

Špecifikácia:

Certifikácia: ŽIADNE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Štruktúra: Pilot

Číslo Modelu: 3-Pásmový Jednosmerný Spätný Ventil

Farba: Zlatá

Závit priemer: 9.5 mm-10 mm 16-16.5 mm 20-20.5 mm

Celková veľkosť: 42 x 39 mm/1.65 x1.53inch

Vonkajší závit veľkosť: 1/2 cm 3/8 cm

Šesťhranné vedúci veľkosť: 18 mm/0.70 palec

Balenie obsahuje: 1 x kompresor spätný ventil

Materiál: zliatiny Zinku

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x 3-Pásmový Jednosmerný spätný Ventil

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Materiál: Zliatiny
  • Názov Značky: alloet
  • Štruktúra: Pilot
  • Číslo Modelu: 3-Pásmový Jednosmerný Spätný Ventil
  • Pôvod: Kontinentálna Čína