4X Mikrovlákna Spací Vak Linkovej lodnej prepravy, Cestovné Postele Vrece Ľahký Spánok Taška Vložky 36X87 Palec

Táborenie A Turistika

w406057

Na sklade

€38.30
€70.92

4X Mikrovlákna Spací Vak Linkovej lodnej prepravy, Cestovné Postele Vrece Ľahký Spánok Taška Vložky 36X87 Palec

Funkcia:

VEĽKORYSÝ PRIESTOR:líniové je 35.5 x 86.6 palcový(90 x 220 cm), ktorý dáva aj vysokých ľudí priestor na pohyb a natiahnuť nohy.To môže byť cestovanie list, ľahký spací vak, cestovné spacie vrece vďaka svojej dobrej humanized veľkosť.

POHODLIE A ODOLNOSŤ - Pritúliť sa na niekoľko starých dobrých, pohodlný spánok.Tento TVRDÝ, ale mäkká a priedušná podšívka vyvoláva až komfortu, či spal na s alebo bez spací vak.Priniesol vankúš na výlet?Slip to v priestranných vankúš vrecko na spánok, že je ťažké poraziť!

PREMIUM FABRIC: spací vak linkovej lodnej prepravy je vyrobené z prémie polyesteru s hodvábna textúra, ktoré je veľmi mäkké a pohodlné proti koži.Na rozdiel od bežných bavlnená tkanina, ľahko sa crinkle.Tento nový typ textílie č crinkle, č obaľovanie alebo slabnúť, môžu byť použité na dlhú dobu.

ĽAHKO SA prenáša: Neporovnateľné ľahký a kompaktný.Napriek jeho veľkorysé veľkosť spací vak linkovej lodnej prepravy možno zložiť do praktického 21x21cm (8.3x8.3inch) vrecko, keď nie v použitie.Jednoduché prenášanie a uloženie tempo v batohu.

Iné:Sme takí presvedčení o kvalite tohto cestovné list spánku vrece.Tento líniových podpier až opevnené bariéru medzi vami a že chyba-ridden gauči.Stroj premyte studenou a zavesiť suchý pre skvelé výsledky.

Vhodné: Obchodný cestujúci,Boy & Girl Skauti,Turistov, Karavany, Turistov,Cestovateľov, výmeny študentov, a ďalšie!

farba:Navy

Materiál:jemný vlákniny

Obsah Balenia:

4 x Spací Vak Linkovej

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Vrecko, Multi Nástroje