2 KS 3Rings Spojovacie Kovové Prenosné Závesné Kruhy Album Špirála Spojovacích Krúžkov Loose Leaf Kruhu Záväzné Klip Zápisník Príslušenstvo

Dom A Záhrada

w443680

Na sklade

€2.25
€3.36

Popis:

[3 krúžok kovový live stránky live stránky klip set] Kniha záväzné krúžok kombinácia súbor obsahuje 30 mm live stránky klip -slučka na obchod o 100 live strane papiera.Dostatočný počet bude spĺňať vaše rôznych potrieb alebo ju zdieľať s rodinou alebo priateľmi.

[Kovového materiálu] Vyrobený z vysoko kvalitného kovu, trvanlivé; tepelné spracovanie, má vynikajúcu hrdza-dôkaz a odolnosť voči korózii.Jej cieľom je udržať svoj tvar a silnú odolnosť.

[Flexibilné použitie] kovové live stránky kovu môžu byť rozdelené na dve polovice a úzko spojené s kovovou otáčania nit, aby zabezpečili, že book live stránky zložky zámok pevne a pevne, aby sa zabránilo papier z rozptýlené alebo uvoľnite.

[Ľahko otvoriť a zatvoriť] môže byť rozdelené na dve polovice a upevnené pomocou kovových otáčania nity.To je veľmi jednoduché, stačí vytiahnuť a stlačiť ho zatvorte; hladký a nádherné knihy krúžky papiera vysuňte cez otvory na efektívne organizovať svoje papier a prijatia.

[Široké uplatnenie] ideálnou voľbou formátu A4, A5, B5, B6. To je široko používaný v organizationpages, memorandum, archivácia, papier karty, meno, etikety, plastové dosky, vysvetlenie usmernenia, orezové kníh, viazanie recepty, kreslenie karty, fotografie, knihy, vzorkovníky, clipboards, pracovné listy, indexové karty, atď.

Špecifikácie:

Názov Produktu: 3 Krúžky Binder

Materiál: Železo

Veľkosť: 40x30mm

Package Zahrnuté:2x 3 Krúžky Binder

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: 2x 3 Krúžky Binder
  • Tému Vzor: Dom
  • CN: Guangdong