Halloween Drevené Dvere Prihlásiť Drevené Dosky Vitajte Známky S Led Svetlom Opakovane Tekvica Múmiový Ghost Stenu Podpísať Dovolenku Dekorácie

Dom A Záhrada

w444315

Na sklade

€69.92
€139.84

Strašiak do vášho trávnika s našimi Halloween Vitajte Prihláste sa!Nie je ľahké sa deformovať a zlomiť, to vtipné a zaujímavé znamenie môže byť použitý ako dvere alebo na stenu závesy.Je ideálna na pozdrav svojich kolegov a hostí.Získajte vy dnes a pridať dotyk Halloween ducha do vášho domova!

Názov: Halloween Vitajte Prihláste Sa

Veľkosť: (cca.) 25*23*2.5 cm/9.84*9.06*0.98 palcov

Materiál: drevo

Napájanie režime: 2 x 7 (AAA) (batéria nie je súčasťou balenia)

Zoznam Balíkov:

Halloween Vitajte Prihláste * 1 (2 AAA batérie nie sú súčasťou balenia)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustná a Odolná: Naše Halloween Vitajte Prihláste sa odborne vytvorený z drevených materiálov, ktoré nebudú ľahko zlomiť alebo deformovať.Užite si opakovane dekorácie, ktorý trvá roky!

2.Batérie Powered: Pridať nejaký desivý kúzlo na dosah ruky s týmto spooktacular LED Halloween vitajte prihláste sa.Meranie 25x23x2.5 cm, je to ideálny ako dvere, stenu, závesy, vytvoriť slávnostnú atmosféru.Batérie prevádzkové a je napájaná 2 AAA batérie (nie je súčasťou), pripravte sa na strašiak do vášho priestoru!

3.Vtipný a zaujímavý: Tento Halloween vitajte prihláste sa funkcie classic Halloween prvky ako tekvica, múmie a duchovia, a prináša zábavné a veselú atmosféru vášho domova.

4.Široké použitie: Pridajte do Halloween atmosféru s našimi príjemné prihlásiť.Musíte mať a ideálne pre strany & festivaly, je to aj skvelý darček pre blízkych.Univerzálne v jeho použitie, použite ju pre denné domova a oveľa viac.

5.Rýchla Inštalácia: Dostať sa do ducha Halloween s našich nádherných vitajte prihláste sa!Zavesiť ho bez námahy na všetky dvere, múr alebo plot pre zábavné a tajomné atmosféru v trávniku, veranda, a nádvoria.

Hodnotenie Zákazníkov

Pridať recenziu

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: BAVLNA
  • Príležitosti: Halloween
  • Elektronické: No